puukkoo
HeKokit Pihvipizza Heteropizza BP-pizza Kebab-pizza Palanut pizza Leip�pizza Makkara Banaanipizza Loimipizza Sis�filee Tuplajuusto Kropsu Tortillapizza Tortilla Death Sandwich Sandwich of Pain Makkarapizza Grillaus Pohjatuuli Ylih�rm� BBC Minirullakebab Vieraskirja

Tortillapizza

Taas kerran oikeiden pizza-ainesten puutteessa p��dyin tarkastelemaan kaapin sis�lt��. Tortillamateriaalia n�ytti l�ytyv�n vaikka kokonaisen meksikolaiskyl�n tarpeisiin, joten p��tin taas soveltaa. Tortillapohjat ovat pizzapohjia huomattavasti ohuempia, joten liimasin kaksi p��llekk�in juustodipill�. Tomaattipyreen puuttuessa korvasin sen Thick & Chunky Salsalla. Juustodipill� ei saanutkaan korvattua kaikkea juustoraastetta, joten raastoin kaapista p��lle Oltermannia.

Tortillat olivat medium-kokoa, joten niit� mahtui pellille nelj�. Yhteen pizzaan laitoin oliiveja, joista toinen koemaistajista pit�� huomattavasti itse�ni enemm�n. Murensin broilerpullia k�sin, katkoin oliivit puoliksi saksilla ja veistelin ohuita banaaniviipaleita veitsell�. Vuorasin kaiken sopivalla juustoraastekerroksella.

Matalilta ja laakeilta lautasilta sy�t�ess� tortillapohjat pysyiv�t hyvin yhdess�, niit� voinee liimata vaikka tomaattipyreell� tai ketsupillakin, jos juustodippi� ei ole k�ytett�viss�. Tortillapizzat tuntuivat pysyv�n aika kauan kuumina, kuten yleens� runsaasti t�ytett� laitettaessa. Salsa lis�si hieman tulisuutta, kunnolla sit� haluttaessa pit�isi lis�t� jalapenoja ja chilej�. Kumpikin koemaistaja totesi pizzat hyv�nmakuisiksi, joten tuli t�m�kin todistettua - tortilla-aineksista voi tehd� pizzaa.

Valid XHTML 1.1 Valid CSS!