T�ll� kertaa valmistimme pizzaa pejan kotona, varsinaisen pohjan puutteessa k�ytimme paahtoleiv�npaloja, jotka asetimme vuoalle. Levitimme pikkulusikalla tomaattisosetta ohuesti leiville, sen p��lle murskasimme valkosipulia valkosipulinkynnenpuristimella. Sen p��lle levitimme kinkkusuikaleet, ananaspalat ja juustoa. Ennen paistamista viel� hieman paprikajauhetta.
Yll�olevassa kuvassa peja tekee juustoraastetta. Paistamisen j�lkeen ripottelimme pizzalle viel� hieman pizzamaustetta, eli p��osin oreganoa. Pizza paistettiin 200-250 asteessa, valmiusasteen voi havaita juuston muututtua kellert�v�ksi ja hieman paikoitellen ruskehtavaksi.
Hyv�� oli, kuten kuvista n�kyy. Loppuhuomioita: valkosipulimurska olisi ehk� kannattanut sijoittaa enemm�n p��lle t�ytteiss� ja ananaspalat mieluummin juuston alle kuin p��lle. Paahtoleiv�npalat tuntuvat toimivan aivan hyvin pohjan korvikkeena.