Tällä kertaa valmistimme pizzaa pejan kotona, varsinaisen pohjan puutteessa käytimme paahtoleivänpaloja, jotka asetimme vuoalle. Levitimme pikkulusikalla tomaattisosetta ohuesti leiville, sen päälle murskasimme valkosipulia valkosipulinkynnenpuristimella. Sen päälle levitimme kinkkusuikaleet, ananaspalat ja juustoa. Ennen paistamista vielä hieman paprikajauhetta.
Ylläolevassa kuvassa peja tekee juustoraastetta. Paistamisen jälkeen ripottelimme pizzalle vielä hieman pizzamaustetta, eli pääosin oreganoa. Pizza paistettiin 200-250 asteessa, valmiusasteen voi havaita juuston muututtua kellertäväksi ja hieman paikoitellen ruskehtavaksi.
Hyvää oli, kuten kuvista näkyy. Loppuhuomioita: valkosipulimurska olisi ehkä kannattanut sijoittaa enemmän päälle täytteissä ja ananaspalat mieluummin juuston alle kuin päälle. Paahtoleivänpalat tuntuvat toimivan aivan hyvin pohjan korvikkeena.