Lisuke:
Pilkotaan salaattiainekset ter�v�ll� h�rm�l�isell�, my�s veist� voi k�ytt�� h�t�tilassa.
Poistetaan kissa(t).
L�mmitet��n kebabliha pannulla tai mikrossa.
Kaadetaan salaattia tortillapohjille. Roiskitaan valkosipulikastiketta salaattien p��lle ja pudotellaan p��lle kebabliha, jonka p��lle kebab-kastiketta ja chilikastiketta. Taitetaan kiinni.
Yll� lisuke, eli auki viillettyj� kirsikkatomaatteja, joiden v�liin on ty�nnetty v�kev�� sinappia.
Huomioita: k��rein� kannattanee k�ytt�� mieluummin esim. Lapin Rieska -leipi�, koska sis�lmyksi� on vaikea saada mahtumaan isoihinkaan tortillapohjiin. Kastikkeita kannattaa r�imi� kertaallisesti enemm�n.