Alla kokonainen sisäfilee leikkaamattomana sekä grilli lämpiämässä. Filee kannattaa jättää noin 30 min kylmästä ottamisen jälkeen, että se saa rauhoittua.
Liha kannattaa leikata noin sentin paksuisiksi viipaleiksi, ne vetäytyvät jonkin verran grillattaessa. Kuvassa peja laittaa palloperunoita eli noisetteja uuniin. Perunoiden annetaan olla uunissa 250 asteessa noin vartin verran, valmiusasteen voi havaita ruskeuden ilmestyessä.
Teräsvuoka on käytössä, ettei grilliä tarvitse koko ajan siivota. Grillin asemasta voi käyttää vaikka paistinpannua, jos haluaa. Jos osa lihoista ehtii jäähtyä sillä välin kun loppuja grillataan, ne voi heittää mikroon lämpiämään ennen syömistä.
Knorrin kermakastike, teko pakkauksen ohjeiden mukaan.
Salaattiin laitoimme tuoretta ruukkusalaattia, tomaattia, maustekurkkuja, viherpippurissa lionneita valkosipulinkynsiä ja Kapteenin monikäyttöistä valkosipulikastiketta (joka osoittautui loistavaksi). Päälle heitimme vielä hiukan tilliä.
Päältä rapeita, sisältä pehmeitä palloperunoita ei malttanut olla maistamatta.
Kattaus valmiina. Lihojen päälle persiljaa, perunoille tilliä ja kermakastiketta. Suola ei ole välttämätön.
Sisäfilee osoittautui erittäin maukkaaksi. Tuli syötyä aika reilusti. Valkosipulikastike tuntui maustavan leipääkin varsin oivallisesti.