Broilerpyöryköitä kannattaa pilkkoa hieman pienempiin paloihin, sitten levittää ne, tomaattipyree, kinkku, aurajuusto ja ananasmurska pizzapohjalle. Sipuleita voi kuullottaa hieman paistinpannulla ennen levittämistä, öljyä tai voita pannulle ja tiristetään sipuleita jonkin verran. Pilkotut sipulit ja tillit levitettiin juustoraasteen jälkeen.
Täytettä tuli suorastaan vuori tähän pizzaan. Havaintoja punaisista pepperoneista: jos aikoo syödä niitä kokonaisina, on suositeltavaa pitää maitopurkki ja leipää käden ulottuvilla (niitä ei löytynyt mistään), tai muuten silmät vuotavat vettä ja korvat verta, tukka lähtee päästä ja kurkku on tulessa yli puolen tunnin ajan.
Tällä kertaa haimme ruokaa hieman enemmän.
Loppujen lopuksi pizzasta tuli ihan hyvää, täytettä vaan oli niin paljon että se ei ihan hetkessä paistunut, ja oli ehkä liian montaa erilaista makuvivahteiden erottamiseksi. Broileripullat olisi voinut pilkkoa pienemmiksi. Tryffelikakku oli loistavaa.